Klub úspěšných lektorek angličtiny / Teachers’ Club

Přidej se do naší skvělé party lektorek a mentorů!

Představ si, že...
"Nejlepší investice, jakou jsem kdy udělala. Ta podpora, informace, komunita... Něco nevídaného."
Jana Tatarová
členka klubu od března 2021

Pomůžeme ti být úspěšnou lektorkou!

Co ti členství v našem klubu přinese?

Už na to nebudeš sama

Spolu s dalšími lektorkami ti poradíme a podpoříme tě na tvojí cestě. Staneš se součástí skvělé party angličtinářek, které si místo konkurování pomáhají.

Naučíš se lépe učit i podnikat

Jak pomoct studentům k lepším výsledků a mít pošéfované podnikání na volné noze. Se vším ti poradím já, Nina, a zkušení lektoři a business mentoři.

Dostaneš zpětnou vazbu

Chceš vědět, co zlepšit na webu nebo jak vytvořit nový kurz? Sdílej s námi v klubu, na čem zrovna pracuješ, a pomůžeme ti vychytat chyby a vystoupit z davu.

Poznáš spoustu zajímavých lidí

Klub je plný akčních, motivovaných a podnikavých žen a mentorů. Super místo na networking a navazování nových přátelství.

Budeš spokojenou volnonožkou

Tvoje podnikání a výuka budou mít jasný směr a řád. Budeš mít víc času na sebe a svou rodinu, a taky víc energie a radosti ze života.

Můžeš se zapojit do nových projektů

S ostatními lektorkami tvoříme nové kurzy, projekty a spolupráce. Chodíme k sobě hostovat do hodin, společně blogujeme a inovujeme.

“Tato komunita mi změnila můj život a moji kariéru. Bez ní bych nebyla tam, kde jsem teď.”
Alena Vágnerová

Když to jde, setkáváme se offline

🌟 Zakladatelka a hlavní průvodkyně klubu 🌟

Nina Hanáková, lektorka na volné noze od r. 2004 a zakladatelka projektu Nina English.

Nikdy mi nevyhovovala klasická výuka s učebnicemi, a tak jsem s nimi v roce 2009 sekla a rozjela unikátní projekt ve spolupráci s dalšími lektory a hosty – Kurzy zážitkové angličtiny.  Píšu blog, tvořím výuková videa, pořádám anglické večery s brněnskými expaty a intenzivně se věnuju podpoře lektorek, které se do toho chtějí obout stejně jako já.

Vím, co funguje a co ne, mám za sebou spoustu držkopádů a vždycky jsem našla cestu zpět nahoru. A teď jsem tu pro tebe. A nejen já, ale i moji kolegové a mentoři.

Pomůžeme ti zorientovat se ve světě podnikání a moderní metodiky

Probíráme metodiku i podnikání

Naučíš se učit lépe online a budeš vědět, které nástroje používat.

Osvojíš si principy jazykového koučinku, který ti uvolní ruce od zdlouhavých příprav.

Začneš si stavět a balíčkovat nové kurzy.

Naceníš si svoje služby tak, abys byla spokojená.

Vyzkoušíš si nové způsoby propagace.

Budeš vědět jak svoje kurzy prodat těm správným studentům.

Potkáváme se online i offline

Většina aktivit se odehrává online –  24/7 na platformě Facebookové skupiny, kam se streamují i webináře.  A na Zoomu, kde se pravidelně potkáváme v reálném čase.

Několikrát do roka se k nám můžeš připojit na oficiální offline setkání, na různých místech ČR.

Spousta z nás se nezávazně potkáváme v menších skupinách nebo dvojicích a tvoříme nová přátelství, na pracovní i osobní úrovni.

Klub také pořádá offline a online workshopy a kurzy, a nabízí je jak svým členkám, tak nečlenkám.

Klub je celý v angličtině

Učíme angličtinu a potřebujeme se v ní zlepšovat a průběžně ji udržovat. Všechno, co si píšeme ve FB skupině a probíráme při společných živých videohovorech a webinářích, je proto anglicky

Pomáhají nám mentoři

Do klubu zvu na nadupané živé 1,5h webináře moje kolegy lektory z týmu a zajímavé lektory v ČR, lektory ze zahraničí, moje mentory, kteří mě na cestě volnou nohou provázejí, a další vysoce inspirativní lidé

Robert Vlach
zakladatel portálu Navolnenoze.cz a autor knihy Na volné noze

Madla Čevelová
marketingová poradkyně pro freelancery a malé firmy

Jindra Šulcová
patentová zástupkyně a expertka na ochranu značky

Lenka Ludvíková
expertka na autonomní učení, senior lektorka Nina English týmu 

Nick Sacco
majitel jazykových škol v USA, specialista na americkou výslovnost

Jason R Levine
americký rappující učitel, školitel učitelů, Youtube star

Lucie Koubek
lektorka copywritingu a autorka projektu Copykiller.cz

Majka Staňková
majitelka úspěšného brněnského rodinného centra a matka 4 dětí

Arielle DeSoucey
americká someliérka a lektorka,  mentorka na sociální sítě

Mark Andrews
oblíbený britský školitel učitelů a podporovatel výuky bez učebnic

Ken Wilson
matador mezi školiteli učitelů z Londýna s vášní pro hudbu a drama

Pavla Milerski
dlouholetá školitelka lektorů v síti škol International House

Pavlína Navrátilová
zkušená online lektorka a školitelka, blogerka, lektorka Nina English

Karl Millsom
britský školitel učitelů, zakladatel komunity Rebel Teacher Network

Shanthi Streat
britská jazyková koučka a mentorka zaměřující se na business sektor

A spousta dalších…

“The club is the most amazing place to be as a freelance language teacher for learning about teaching, business, and anything else one needs to know to be both successful a happy in this job. It's a safe place to ask any question and share any concern as well as recent successes, a place to build a community and grow together. Online and offline. Much recommended as I have been a member for years and wouldn't have made it through the beginnings of my online teaching career without the help! ”
Suzie Delgado

Jak to v klubu funguje?

1x měsíčně se potkáváme na dvouhodinový skupinový Zoom call. Můžeš jen pasivně poslouchat nebo ho pustit ze záznamu v klubu.

Každé 3 měsíce se setkávámé officiálně offline - v Brně nebo v Praze. V poslední době přidáváme i další místa v ČR, abychom se mohly poznat.

2 – 3x měsíčně se pořádají živé webináře a rozhovory s mentory a školiteli. Všechny jsou pak v klubu navždy uložené ke shlédnutí.

V klubu jsou nové příspěvky jak ode mě, tak od členek každý den - členská základna je hodně aktivní, ptá se, diskutuje, doporučuje, sdílí.

Na začátku měsíce je v klubu publikovaný přehledný plán, takže víš, jaká témata se chystají, a co se kdy bude dít.

Na závěr měsíce dostaneš emailem report se všemi příspěvky a webináři, aby ti nic podstatného z Facebookové skupiny neuteklo.

🌟 🌟🌟

Každodenní příspěvky, podpora a pomoc, rozsáhlé diskuze, video návody a spousta případovek a doporučení v reálném čase.

CO O KLUBU ŘÍKAJÍ ČLENKY?

“Without this club, I'd probably quit teaching. It gives me zest, courage, support, inspiration, understanding.”
Jana Hlůšková
“The club helped me to set my own direction, clarify my priorities, and strengthen my confidence in how I want to develop my project further so that my work continues to be both my passion and a relevant reward for my efforts.”
Markéta Kuchovská
“You helped me to love my job again.”
Petra Hanušová
“In such a short time, I have accumulated and saved so much from the posts. The membership is one of my best investments so far. Anothe career jewel where I can share and learn a lot from awesome teachers! Do not hesitate to join!”
Tatjana Jovcevska
“The best investment I have ever made. The support, the information, the community... A rare find.”
Jana Tatarová
“I don't know what I would do without this community today, it literally saved me in the pandemic, mentally and financially. Amazing support, great mentors and atmosphere.”
Jana Kindlová
“A totally unique community.”
Aneta Jirková
“The club is a wonderful place where I have found great friends and so-desperately-needed support. Thank you so much for being there for me on my journey and supporting me on every step of the way.”
Hana Stejskalová

Kolik tě to bude stát?

Za členství zaplatíš každý měsíc 990 Kč. Nic neriskuješ, z klubu se můžeš kdykoliv jednoduše odhlásit a měsíční členství přestat platit.

V rámci členství máš 20 – 30% slevy na další kurzy a akce pro lektory a na individuální konzultaci s Ninou.

 

Máš otázky ke klubu ?

V klubu můžeš trávit jak dlouhou dobu chceš, je to čistě na tobě. Je to takzvané asynchronní učení nebo vstřebávání informací, má to tu výhodu, že si k tomu sedneš, kdy máš ty čas. Můžeš dostávat a dávat podporu, inspiraci, motivaci, můžeš se účastnit skupinových video callů, zapojovat se do oborových diskuzí, aktivně řešit svoji situaci a je na tobě kdy, kde, jak. Neumím odhadnout, kolik času ti účast v klubu zabere, doporučovala bych věnovat se mu alespoň 2h týdně. Často se stává, že si člověk vůbec neuvědomí, že vlastně není zvyklý na FB chodit a zjistí, že se pro něj tato forma vůbec nehodí. Přijď si to na pár měsíců vyzkoušet a uvidíš!

Narozdíl od klasických online kurzů je tento díky platformě FB skupiny velmi interaktivní, ty spoluvytváříš obsah, který vzniká přímo za běhu. Samozřejmě můžeš klub využívat i méně a pasivně, jen si číst, občas něco lajknout, sledovat rozhovory, videa a webináře, dělat si třeba poznámky a postupně vše zapojovat. Když budeš aktivní a budeš např. přispívat do diskuzí a účastnit se skupinových live video hovorů, bude pro tebe členství v klubu mnohem přínosnější.

CO UDĚLÁM

Vyslechnu si tě, pohladím, podržím prostor, budu se ptát tak, abychom přišly na to, kde je zakopán pes, ukážu ti cestu, kterou jdu já – jazykově, metodicky, podnikatelsky a osobnostně – a pomůžu ti přenastavit mindset tam, kam ty si to dovolíš.

CO NEUDĚLÁM

Nechystám se předávat ucelenou Nina English metodiku, detailní koncept kurzů, můj business model a vše, co je “recept na coca-colu” a patří do rukou frenčízanta. Nebudu za tebe didakticky a metodicky stavět kurz. A nebudu tě na sílu obracet na “svou víru”, musíš sama chtít.

Dělám rozhovory s lidmi, kteří byli na mé cestě a formovali mé podnikání a učení. Mluvím s experty na jednotlivé oblasti plus se zajímavými lektory, jak z ČR, tak ze zahraničí. Podnikání, marketing, nacenění služeb, komunikace se zákazníky, učení dětí a dospělých, učení online a offline, učení bez učení, autonomní učení, značka a ochrana značky a spoustu dalšího.

Všechny videorozhovory a webináře jsou uveřejněné v měsíční plánu na daný měsíc, který posílám e-mailem, a několik dní dopředu jsou avizované i jako Událost ve FB ve skupině. Zpětně jsou napořád uložené v kurzu. FB skupina je soukromá, nikdo kromě členek a mentorů do ní nevidí. Pracuju s funkcí Guides, ve kterých je vše přehledně rozděleno a jednoduše k nalezení. Na začátku každého měsíce posílám na e-mail také report se všemi odkazy na důležité příspěvky a aktivitu ve skupině, které se v předchozím měsíci ve skupině objevily.

Jako lektoři nemáme často příležitost komunikovat v angličtině na vyšší úrovni. Tady je tvoje příležitost nevypadnout z angličtiny. Ať už nemáš přístup k rodilákům nebo se prostě jen nemáš příležitost bavit o různorodých tématech, kde vyjadřuješ na té nejvyšší úrovni svoje názory, tady je tvoje příležitost. A navíc, někteří konzultanti nemusí být Češi, a možná do skupiny přijmeme i členky ze zahraničí.

Klub funguje na bázi měsíčního členství. Členský poplatek pro nové příchozí se může časem zvýšit, ale tobě už ne, už napořád ti zůstává takový, jaký jsi zaplatila při vstupu.